Câteva propuneri de proiecte

VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAȚI CU PROPUNERI DE PROIECTE DE COLABORARE CARE SA FACĂ PARTE DIN PROIECTUL PRINCIPAL. La redactarea lor vă rugăm să luați în considerare precizările de mai jos.

1. CÂTEVA PRECIZĂRI REFERITOARELA MODUL DE PREZENTARE ȘI ABORDARE A PROPUNERILOR :
 PRECIZARE 1.Fiecare propunere de proiect va avea 4 părți distincte: TITLUL, SCURTĂ DESCRIERE (un rezumat al prezentării generale), CERINȚE MINIME (necesare pentru realizarea și implementarea propunerii). STADIUL (IDEE DE PROIECT, STABILRE PARTENERI, CONTRACTAT, ÎN EXECUȚIE, FINALIZAT, etc). 

  PRECIZARE 2. O mare parte a proiectelor care fac obiectul PROTOCOLULUI sunt de tipul celor de voluntariat. Pentru propuneri de proiecte complexe, care nu pot fi realizate prin activități de voluntariat, autorul propunerii va preciza CERINȚELE MINIME necesare pentru realizarea și implementarea propunerii. CERINTELE MINIME vor fi detaliate, ulterior, printr-un CONTRACT convenit între părțile interesate (încheiat respectând reglementările legale).

   PRECIZARE 3.Prima listă de propuneri de idei de proiecte a fost stabilită cu ocazia CONFERINTEI ONLINE din data de 22.06.2021. 

   PRECIZARE 4. Această listă va fi completată cu propunerile pe care le vom primi după conferință.

  PRECIZARE 5. Tranziția de la faza de idee de proiect la faza de proiect este obligația părților care doresc să realizeze împreună acel proiect.

2. LISTA CU PROPUNERI DE PROIECTE PREZENTATE LA ÎNTÂLNIREA ONLINE DIN 22.06.21 ……………...(SINTEZA.….)

3. Lista cu propuneri primite după 22.06.21 ………

             3.1 Eco Smart City – Zona Metropolitană Constanța, prezentare PROPUNERE_CRUCIAL