Ziua Inginerului 2023

14 Septembrie 2023

AGIR Constanța a sărbătorit munca a inginerilor, preformanța si excelența acestora. Au fost invitați membrii AGIR, primarul municipiului Constanța, agenții economici relevanți din regiune.

Sărbătoarea a adus aproape o comunitate de oameni dedicați, care susțin ceea ce noi numim viața de zi cu zi, care crează condițiile pentru ceea ce numim creștere, dezvoltare, cunoaștere.

Le multumim Universității “Ovidius” și primăriei Constanța, pentru sprijin la organizare, în special domnului s.l. dr. ing. Cosmin Filip, decanul Facultății de Construcții și domnului prorector dr. ing. Mihai Gîrțu. Remarcăm participarea delegațiilor de la cele 4 facultăți care acordă diplomă de inginer: F. de Științe Aplicate și Inginerie, F. de inginerie mecanică, industriala si maritimă, F. de construcții, F. de biologie și Științe Agricole.

AGIR Constanța a acordat premii pentru activitate deosebită pentru trei membri tineri, care au dus greul activităților din acest an: Dr-ele drd. ing. Mădălina Cerșamba, drd. ing. Andreea Ungureanu și domnului ing. Eduard-Andrei Tobă!

Am remarcat, cu diplome pentru contribuții deosebite și întreaga activitate în cadrul AGIR Constanța pe membrii seniori, domnii ingineri: Nicolae Fildan-fondatorul sucursalei, Nicolae. Orac. Eugen Tiron, Miron Procop, Oprea Dorin.

Au fost acordate diplome pentru performanță inginerească unor agenți economici care au o activitate și rezultate deosebite.

Suntem recunoscători sponsorilor Junkers Design și SC AQUA GEOTERMA RESOURCE SRL!

Le mulțumim tuturor participanților, care și-au făcut timp sa ni se alăture:

CELCO.S.A.

Enel Energie

E-Distributie Dobrogea

INCDM Gr. Antipa

LAVAL Term SRL

PORR Construct

EUROVIAL Residence

Oil Terminal

AllPlan Proiect

Gr. S. Gr. Leonida

Gr.S. UCECOM

Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

Universitatea Maritimă Constanța

Master Roof Total

Sisteme de ventilare HVAR

ABC VAL SRL

APA CANAL PROIECT SRL

TOMIS GENERAL CONTRACTOR SRL

SOGMC SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *