Parteneriate. Pe scurt

AGIR – Constanța oferă o descriere succintă a expertizei și rezultatelor membrilor săi, deschiși pentru colaborări profesionale.

Prezentăm, pe scurt, parteneriatele realizate cu instituții/organizații din CONSTANTA.

  • Contract de sponsorizare și colaborare nr. 1722/ 28.11.2023, încheiat cu Chimpex S.A. pentru organizarea evenimentului Internal Workshop on engineering topics – ediția Decembrie 2023.
  • Acord Cadru de Colaborare cu Universitatea “Ovidius” din Constanța si Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, pentru desfășurarea unor activităti educaționale și de cercetare extra-curiculare, proiecte de cercetare interdisciplinare, proiecte de promovare a domeniilor STEAM, februarie 2023.
  • Protocol de colaborare cu asociația Team 4Excellence, 252 din 13 Februarie 2022. Scopul declarat este organizarea activităților dedicate dezvoltării resursei umane și nevoilor de competențe interdisciplinare STEAM și de cercetare științifică în domeniul educației duale.
  • Protocol de parteneriat cu instituțiile administrative și de educație, cercetare din Constanța:  CJ, Primăria mun. Constanța, Inspectoratul Județean Școlar, CCINA, Universitatea “Ovidius”, Universitatea Maritimă Constanța, Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, INCDM “Gr. Antipa”, nr. 1/ 2021. Scopul declarat al acordului este de a promova și susține creativitatea și inovarea în toate domeniile de cercetare, în acord cu cerințele erei digitale. Pentru punerea lui în aplicare s-a lansat proiectul:  PROIECT PARTENERIAT Creativitate și Inovare.
  • Acord de parteneriat cu Uniunea Națională a Patronatului Român, CCINA Constanța, Organizația Patronală Constanța Port Business Association, Asociația învățătorilor și institutorilor constănțeni, Baroul Constanța, din 6 iunie 2018. Scopul este de a stabili și dezvolta sprijinul acordat firmelor private și corpurilor profesionale din Județul Constanța.
  • Acord de parteneriat cu Asociația Corpul Expertilor Tehnici din Romania (CET-R)-Filiala Constanta Scopul colaborării este de a susține și promova realizarea de acțiuni/activități de interes comun ca organizații neguvernamentale de interes public, membre ale societății civile românești. Avem deja o serie de activități desfășurate împreună. Urmează să le extindem și să le îmbunătățim continuu. – 28.03.2017
  • Acord de parteneriat cu, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură CCINA Constanta – Centrul Enterprise Europe Network Constanta cu sediul în Constanta. Obiectivul parteneriatului este de a promova sustenabilitatea și dezvoltarea de afaceri, bazată, în primul rând, pe inovare și invenții, dar nu numai, cu focusare pe accesare fonduri europene. Cele două părți vor dezvolta activități prin care-și propun să faciliteze atingerea obiectivului propus. Rețeaua Enterprise Europe – centrul din Constanța – oferă servicii pentru  IMM-uri și  organizații interesate să inoveze și să se dezvolte internațional. Aceste servicii se referă la consultanță și la promovarea de oportunități de afaceri și/sau de cereri de parteneriat pentru proiecte de cercetare- dezvoltare. DETALII – prezentate la Workshop-ul național  “CERCETARE ȘI EXPERTIZĂ INGINEREASCĂ LA CONSTANȚA “- Ediția a patra , 18.11.2016. Participarea la „Noi reglementări referitoare la protecția datelor personale pentru mediul de afaceri. Regulamentul privind Protecția Generală a Datelor“, 12.12.17