Tag Archives: #robotica

Concurs ONLINE: selecția echipelor ce vor participa la Robotics Championhsip Oradea, 9-11 Mai 2024

AGIR selecționează echipele pentru care oferă mentorat în domeniul robotică, pentru 6 echipe de tineri.
Se organizează concurs pentru selecția a 18 elevi și studenți, în vederea participării la concursul Robotics Championhsip Oradea, 9-11 Mai 2024. https://www.robotics-championship.com/ro/#

Echipele vor fi constituite din câte 3 membri.

Termen limită pentru înscriere: 19 Februarie, ora 14:00.
Concursul de selecție va avea loc pe data de 20 Februarie, ora 19:00, în format online, pe o platformă de testare care va fi indicată celor înscriși, pe emailul de contact.
Testarea presupune accesul la un dispozitiv smart, cu legătură la internet și constă dintr-o grilă de întrebări a căror completare durează maxim 20 minute.

Linkul de înscriere la concursul de selecție este:

https://forms.office.com/e/AQ9YqKK2Ke

Colocviile Constructorilor de Nave (CCN)

Pe 9 iunie 2023 dl. ing. N. Orac, membru AGIR Constanța și prestigios constructor de nave a participat la CCN nr. 100, unde d-na ing. Silvia Panaite, membru al Comitetului de organizare CCN si redactor coordonator, a prezentat bilantul celor 12 ani de activitate a CCN iar dl.dr.ing.J.S.Popovici , coordonator CCN si Sponsor principal Bureau Veritas Romania a dat citire mesajului ANCONAV si a prezentat succint situatia constructiilor de nave pe plan european si mondial. Caietele CNN sunt o mărturie vie a activității acestui grup: