Tag Archives: #Senior

Workshop SENIOR – Competențe digitale pentru adulți.

Ne bucurăm să vă anunțăm că seria de workshopuri SENIOR continuă cu tema: Competențe digitale pentru adulți.

Pentru început, vom identifica activitățile în care avem nevoie de competențe digitale, iar mai apoi, vă invităm să realizăm împreună o hartă digitală multiculturală a orașului nostru.

Cu acestă ocazie, dorim să ne povestiți care sunt lucrurile, locurile sau obiceiurile cu care ar trebui să ne mândrim noi în orașul Constanța. Dacă dețineți, poze sau obiecte prin care putem promova multiculturalitatea, vă rugăm să le aduceți. Ne-ar face mare placere să ni le prezentați (nu le vom opri, dorim doar să le vedem).

  • Data: Joi, 27 Aprilie 2023
  • Agenda: 13.45 – 14.00 Primirea participanților
  • 14:00 – 14.40 Competențe digitale pentru adulți
  • 14:40 – 16.00 Workshop „Hartă digitală multiculturală a orașului nostru”
  • 16.00 – Networking  & Bufet
  • Locație: Hotel Merty, la intrarea în Satul de vacanță, în spatele hotelului Oxford

În speranța că veți răspunde afirmativ invitației noastre, așteptăm confirmarea participării dvs. prin completarea online a formularului de de mai jos.

https://forms.gle/5dENd97mvjHW7WYp8

Membrii AGIR Constanța, activi la orice vârstă – eveniment ING-SENIOR

În pregătirea Sărbătorilor de Iarnă, AGIR Constanța a pregătit surprize pentru aceia care doresc să experimenteze bucuria de a construi armonii împreună. Membrii seniori ai AGIR Constanța au participat la un atelier de meloterapie activă, organizat împreună cu Centrul Psihologic Marea Neagră din Constanța.

Participanții au cântat la instrumente de percuție sau armonice, la alegere, au exersat calitățile lor muzicale și nu numai, au măsurat dinamic, și obiectivat pe propriul corp, efectele unei sesiuni de meloterapie. Au fost așteptați cu surprize și multă căldură de echipa de terapeuți.

Data: 10 Decembrie 2022

Ora: 9:00 Durata: 2 ore.

Locul: Constanța, str. Andrei Mureșeanu nr. 8 (zona Complex Eden)