ÎNTÂLNIREA PUBLICĂ DESCHISĂ ANUALĂ  « ROMÂNIA ȘI CONVERGENȚELE VIITORULUI », 26-27.01.2019

Organizatori : Asociația Strategia Dezvoltării României – Regiunea Dobrogea ( ASDR – RD ) și Consiliul Mondial Român ( CMR ) România  și care a avut loc la Casa de Cultură Constanța . Domnul  Dezideriu Dudaș (președinte ASDR-RD , director executiv și membru AGIR CTA) a inițiat și coordonat acest eveniment. Prima zi a fost dedicată publicului larg  și a avut ca moderator pe Domnul DORIN POPESCU, Președinte Asociația Casa Mării Negre Constanța. Este o continuare a întâlnirii publice de anul trecut (realizată pe data de 27.01.2018 si prezentată,  pe scurt la rubrica știri de pe site-ul nostru).

Lucrările prezentate au fost susținute de personalități recunoscute la nivel național și internațional precum: Prof. dr. Emil Constantinescu –Președinte Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului ; Sorin Antohi, Orbis Tertius – A treia lume ; Alexandru Mironov, Revista Stiință și Tehnică ; Prof. emerit dr. Dan Grigorescu- Director științific Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului; Prof. univ. dr. Dumitru Borțun – Asociația Română de Relații Publice etc.

Evenimentul are asociată demararea inițiativei unui PROIECT DE ȚARĂ susținut de societatea românească.

Din partea AGIR CTA au participat: Valentina Pomazan, Nicolae Orac, Miron Procop și Nicolae Fildan. Detalii despre eveniment pot fi găsite la adresele:

Așteptăm cu interes următorul eveniment.

Distribuie și celor dragi: