Workshop-ul “Performanță și calitate în Inginerie Civilă”, 21 octombrie 2016, la sediul Facultății de Construcții a Universității Ovidius din Constanța .
 Detalii despre organizare se găsesc pe site eveniment: http://constructii.univ-ovidius.ro/workshop2016/

Manifestarea a fost o excelentă ocazie pentru prezentări și dezbateri la care au participat cercetători, specialiști și studenți din domeniul inginerie civile și din alte domenii cu care ei interacționează pentru asigurarea performanței și calității impuse de dezvoltarea societății actuale.
 
Abordarea a fost una completă și complexă. S-a pornit cu exemplificarea, apelând la istorie, a ceea ce înseamnă evoluția profesională pentru un constructor savant. S-a trecut la prezentarea ultimelor tehnologii  IT pentru domeniul construcțiilor (proiectare asistata, simulări interactive, e-learning, management de proiect, calcul și optimizarea costurilor etc). S-a continuat cu exemplificări din domeniul tehnologiilor și materialelor de construcții performante. S-a finalizat cu prezentarea de proiecte și aplicații realizate de specialiștii din cadrul facultății de construcții. 

Este de remarcat numărul mare al studenților care au participat și sau implicat în dezbateri.

Alte detalii, în articolul publicat în UNIVERS INGINERESC nr.21/2016.
O parte din lucrările prezentate la workshop urmează a fi publicate în BULETINUL AGIR (supliment 3).

Câteva imagini……

[Best_Wordpress_Gallery id=”32″ gal_title=”workshop constructii”]

                        
 
Distribuie și celor dragi: