AGIR prezent la un eveniment de popularizare a fizicii

Comitetul Român de Istoria si Filosofia Stiintei si Tehnicii (CRIFST) al Academiei Române – filiala Constanța, cu sprijinul Universității “Ovidius” din Constanța – Facultatea de Construcții si al AGIR Constanța, a organizat în 11 Noiembrie 2022 un eveniment având ca invitat pe domnul prof. dr. Emilian Dudaș, de la l’Institut Polytechnique de Paris. Titlul prelegerii domnului E. Dudaș a fost “Evoluția istorică a percepției forțelor fundamentale în natură”.

Evenimentul a beneficiat de prezența domnului Alexandru Mironov, veteran al popularizării științei și promotor al revistei Știință și Tehnică.

Membrii AGIR Constanța, au participat activ la discuții, prezentând agenda sucursalei și oferta de colaborare la nivel regional. Dl. dr. A. Bologa a prezentat revista de cultură Curtea de Argeș, efort publicistic al unei echipe coordonate de academicianul Gheorghe Păun, minunat exemplu de reziliență a valorilor.

AGIR Constanța mulțumește membrilor săi, domnului ing. Dezideriu Dudaș, doamnei prodecan conf. dr. ing. Anca Constantin, domnului decan Sef lucrari dr. ing. Cosmin Filip, precum și domnului președinte al CRIFST Constanța, dr. Alexandru Bologa pentru efortul organizatoric și cadrul generos al discuțiilor.

Distribuie și celor dragi: